DIZZZZ

Hej kompisar!
Min dag har varit.... bra...... hm..... mm......
DAGENS DISS: att allt påminner om jul, REDAN. Det är för helvete september fortfarande folks, kom igen liksom.
På tv:n pratar dom om julshower, jag har sett julreklam, SNÖSTOLPAR sitter uppe här vid mitt hus.... SERIÖÖÖÖÖST hahhaah ...
/ A.K

KATASTROF

ni vet ilskan när man e assugen på nåt, så kommer folkzen med FEL mat? jag sa klart och tydligt pommes frites tallrik från pizza palatset, dom kommer med fucking kebabtallrik från pingvin?! VAD GICK FEL?! - J.T

gå och köpa juice o godis/stanna hemma och sova?

- J.T

HÄR HAR VI DEN!!!!


banankontakt666 på wordfeud


- J.T

Kan berätta om min dag i hundform:

Hunden gick till skolan, gnagde på ett ben, blev glad (därav första bilden) hunden fortsatte sin vandring och hade det allmänt trevligt efter skolan osv, hunden åkte hem och lagade mat, hundar kan inte laga mat så det blev inte så gott (därav andra bilden)
TACK FÖR MIG KOMPISAR
/ A.K

rage

jag hatar folk som skriver citat på facebook. typ som "life always changed so do you"
1. asså INGEN BRYR SIG om ni har bråkat med er love of era liv. eller om ni e deprimerade. go fuck yourselves you stupid fuck!
2. varför, VARFÖR kan ni inte åtminstone lägga ner lite tid på att kolla om eran grammatik e rätt. om jag inte e helt ute och cyklar/seglar så finns det till och med felstavning på facebook. när det är en röd linje under ordet är det FEL, idiothelveten..
3. omg har inga jävla kommentar på hur ni faktiskt tror att det är ni själva som har kommit på "what doesn't kill you makes you stronger" DET ÄR VÄRLDENS KÄNDASTE CITAT. wannabe einstein eller nåt.
peace/ J.T

Några random favvisar ♥♥♥♥


WALLA

Denna bilden passar oss så bra <3 <3 <3 mobbade, störda, galna, random, glada, övertrötta osv. DETTA ÄR ALLTSÅ VI KOMPISAR!!!!!
Sen har vi ju även den här där vi visar våran negativa sida. HAR ALDRIG sett nåt så falsk leende på någon av oss. NEJFAN här gillar vi att köra på grimaser istället.

HEJ KOMPISAR!

Nu är de så att vi två coola tjejer här ovan tänkte starta världens mest seriösa blogg, låter de bra? aha mhm va bra då. Oki vi hörs, k bry HEJDÅ xD ^^ :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0