bad hair day? pffft nej.

Älskar de dagarna när jag råkar somna med blött hår i en bulle mitt på huvudet. Håret blir strålande vackert. Älskar att borsten går sönder när jag ska försöka få ut tovfanskapen också. Mmmm love ♥
a.k

natthumor

//a.k

boring

Helt galet slapp dag. Tackar gud för att julmust, pepparkakor och City & Colour finns. Det håller mig lugn ♥♥
Eftersom att jag stör mig så extremt mycket på dagens samhälle så tänkte jag skapa mig ett eget parti & bestämma allt i Sverige, joslin är du på?

//a.k

söt klass mmmm IIIAAAA


Är fan äckligt trött, och detta cp-väder gör ju inte det hela bättre heller.
Kom nyss hem från Göteborg och typ dör så trött jag är, åker dock tillbaka antingen imorgon eller tisdag.
Iallafall så funderar jag starkt på att fixa iordning mitt rum lite oså istället. Ställa in LP-spelare osv.
Känner mig så sjukt äckligtmegasuperextremt negativ idag också. Orkar inte med NÅGONTING, är bara trött på all skit :) :) :)
Så orkar inte blogga heller, just so you know alla våra 2948395 miljoner läsare.
Hejdå.
a.k

Har ni ändrat klockan?

Japp japp, var ute igår.
Fick upp mig på en staty som är några meter hög, och ännu bättre kom jag ner också lika smidigt som jag kom upp!
Kvällen avslutades med mys med mamman!
Det är en sjukt tråkig och grå dag idag så funderar på att göra nåt så otroligt kreativt som att ändra allt i mitt rum... Ska ha en vägg med massa najsiga tavlor från bl.a. Amara por dios (www.amarapordios.blogspot.com) och Simon lussetti(www.simonlussetti.Com) dock är detta ett långvarigt projekt så jag kommer nog sova ist hehe.
OMG känslan när man e sugen på choklad och så hittar man choklad hemma. Love life
Onödigt inlägg men wth!
-J.T

gamla ullevi

Åker till göteborg inom kort, ska bli väldigt fint. Orkar inte vara i äckliga uddevalla, är så trött på skiten nu. Hade tänkt att bosätta mig i Göteborg ca halva lovet, helt jävla okej.
Funderar på att inte använda dator, mobil är någonting denna veckan också, hade varit så jävla skönt att slippa alla äckliga jävla problem. Bara lyssna på musik 24/7 typ.
Laga precis mat också. de enda vi hade hemma som jag KUNDE laga va i princip... makaroner.... Men vem fan klagar på makaroner? Inte jag. Det är nog Guds underverk. Fin bild också, helt åt helvete fin

Do you hate spiders or birds more?

I hate spiders more because birds...birds they stay out of sight. They respect your boundaries. You're not just gonna Walk home and see a mothafucking bird chillin' on your couch. Spiders, they just gonna go everywhere they wanna fucking go, like they are a rich bitch on a fucking vacation, like they can sit on your couch, your wall, your fridge, where ever they just want! They just pop up with their Annoying ASS webs. Like they don't have any mothafucking respect! I hate spiders!
I love kingsley.
-J.T

Morniiing

Vaknade nyss och sitter och ragear för att jag inte kan hitta chatten på fejande på klasen och för att alla ska ut ikväll men jag vaknade som sagt nu. Många som ska ut imorn kanske? Alicia giiiirl eru på tjejeeeeeeenenenen? Nu ska jag käka pizza och va deprimerad över detta och sen ska jag förmodligen sova eller nåt :D:D
-J.T

å.

ÅÅÅÅÅÅ va kul det är med hälsovecka. ÅÅÅÅÅÅ va kul det är när hela skiten försvinner. ÅÅÅÅÅ va kul att jag har ägnat hela eftermiddagen åt att göra om det. ÅÅÅ ÅÅÅ ÅÅÅÅ.





kattigt!

- J.T

om inte detta är kreativt, vet jag dåfan inte vad!

- J.T

j.t hej cooling hej

jag orkar inte att jag gick vilse på john bauer igen och att alicia lämnade mig där så att en random kille fick visa mig vägen ut. jävla lurk skola

passarej

jag vet vart du har ditt gömställe maja...
- J.T

41 timmar - check.

När man är så trött att man inte kan äta pga av att man skakar för mycket, då är det illa... riktigt illa...
Kunde helt ärligt inte få in gaffeln i munnen utan att jag typ högg ihjäl hela kinden för att jag skakade så mycket, mådde inte allt för bra vill jag lova.
Sen en träning på det som resulterade i att jag fick världens utbrott på mig själv och började gråta. Älskar livet, livet älskar mig. 
Så nu mina vänner, efter snart 41 vakna timmar, ska jag snart lägga mig och sova. Och FYYYFAN va jag ska sova.

// a.k

har bara sovit i 1 timma!

tjabba hallå. har vart vaken i 39 timmar - 1.... har vart vaken i 38 timmar och sov i en timma.
idag har jag käkat kyckling risotto. asgott. älskar mat.
nu ska jag försöka lyfta på mitt feta arsle och hämta julmusten från kylskåpet!!
imorn åker pappa till skåneland, mamma drar sig på insperationsdag i gbg över natten så jag e hemma själv över natten imorn. men vadå de e rååååmysigt att vara hemma själv med vovvarna!! not. omg om nån vill slagga här så hör av er på dirren.
på fredag KANSKE vi drar oss till skåne för att hälsa på bror och papi. kan va rätt gott att komma bort faktiskt och man vill ju självklart ta vara på alla chanser som har med skåneland att göra eftersom att bruuuur tiiiiieeep flyttat dit.
anyways slutar detta in lägget med dagens mr.beanS!
- J.T

dead like a duck that's been shot

orkar inte att jag har gått och trott att klockan är typ 4 i en halvtimme snart, så kollar jag på klockan... så är den 1. orkar inte livet, vill hem och sova. typ dör när som helst. joslin är redan död....

ingen kommentar...

joslin - "vaför kan jag inte vara normal? vafan är mitt problem?"
// a.k

älskar kissie

Först nu inser jag faktiskt att jag har läst 350 jävla sidor om kissie. Jag känner mig hjärntvättad, 4 real.
En sak kom jag dock fram till där vid den 28 maj 2010, hon har förändrats väääääldigt mycket.
Om ni ville veta EHE EHE. Den slutsatsen drog jag inatt vid halv fyra sådär. MENINGSFUUUUULLLLT.

För övrigt sitter jag & joslin i skolan, vi behöver inte ens vara i skolan?!?!? typ här själva, vafan är detta för skit?
mvh a.k

efter 350 ger jag upp

Nu orkar jag inte läsa mer om den där tjejens rätt så ointressanta liv. Jag menar efter att jag har läst saker från den 24 juni 2010 så jag känner jag att jag inte direkt bryr mig..... Jag är inget big fan av kissie med andra ord.
MEN jag är vaken iallafall, and so is Joslin.

Inom kort ska vi börja göra oss iordning och äta mat, på vårat favvoplace in the world. MAKKEDONKAN <3
//a.k

heheheh gissa vilka som är vaaaakna?

Imorgon kompisar, då rekomenderar jag er till att ej prata med oss. I alla fall inte med joslin... Jag tror hon kommer slå ihjäl mig vilken sekund som helst, lite smått rädd är jag faktiskt.
BTW: nu har jag gått igenom 286 kissie-sidor, för den som ville veta.
// a.k

124

STILL AWAKEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! vill också påpeka att jag har skumläst 124 sidor på kissies blogg nu. japp jag har kul / a.k

74

Ville bara säga att vi fortfarande är vakna (jag var trött 19.00) och att jag har kollat igenom 74 utav 546 (?) sidor på kissies blogg. Mycket intressant vill jag lova. Hoppas ni sover så goooooottttt, eller nä bara skoja. Hoppas ni sover jävligt dåligt :)

// a.k

kissielover

inte nog med att vi ska dygna, jag (alicia) ska också läsa igenom HELA kissies blogg. NOOOOOOOOOOOOLIFEEEEEEEEEEEE, men wth liksom, varför inte.

45 timmar

jag och joslin gör ju då skolarbete, i det ingår att vi ska vara vakna i 45 fucking timmar typ om inte mer.
vi har inte ens börjat med själva arbetet, och vad är det första joslin gör?!
SOVER.
// a.k

posetivt? possessivt? poesi?

känner att mina inlägg alltid är väldigt glada <3 <3 <3
men de ger jag fan i, joslin får stå för dom glada och postiva och glada inläggen (hehe lycka till)
bara de jag ville säga
godnatt2
/a.k

gud älskar oss. särskilt mig. mmm ja.

Ni vet den känslan då ni bara vill typ slå, sparka, döda allt ni ser? Mmm tänk er den känslan, ta det gånger 24934839485 miljoner så KANSKE ni kommer upp i den känslan jag har för tillfället. Den är fin vill jag lova ♥
godnatt
/ a.k

mat

anmäld till årets lucia, uttagning imorn!!
DOCK har jag inte anmält mig själv, för det gjorde alicia?!?!?!
jag är tondöv. jag vill dö. din fule jävel alicia.
bortsett från mitt lilla rageattack på alicia idag så har vi även en speciell vecka i skolan, nämligen hälsovecka där jag och alicia ska jobba ihop och vi har valt att arbeta om sömn! vi ska dygna i två dagar, göra olika tester under timmarnas gång och se skillnaden. sen ska vi sova som vanligt en dag och se hur vi presterar då.
allting kommer att dokumenteras. nu ska jag äta och sova. idag blireeee waraenab, grillad kyckling, och mologea.
något jag vill ha just nu är zalabia. typ sockerbollar... det är små degbollar man friterar först sen häller man antigen honung, sirap eller smält socker på. 
mer egyptiska maträtter kan ni hitta på http://egyptianrecipes.net/
zalabia

WALLA

fan va dryga alla jävla fanskapsidiotshelvetesfanocksåmaddafakkas ska vara just idag då. fan.
a.k

detta påminner mig alldeles för mycket om joslin

// a.k

dagens tips

Titta inte på THE READER som kommer på 4an ikväll 21.00. Den suger EHE EHE.
Hejdå kompizar
// a.k

fusball

Hej alla äckliga maddafakkaz.
Har spelat fotbotboll hela dagen lång så va gött trött när jag kom hem, tänkte ta mig en powernap på sisådär 10-15 minuter, slutar med att jag vaknar två och en halv timma senare.... ¨
BRA JOBBAT ALICIA - tack alicia.

Fortfarande trött som ett as nu, så efter att jag har smidigt lite halloween-planer (NÄR ÄR HALLOWEEN ENS?!?!?) så ska jag äta och sova. Älska livet.
// a.k

habibi <3

ni tänker säkert "nog om rick" men ärligt talat. han är ju legendarisk! fatta inte att det var han först när jag såg videon och tänkte direkt " mmmm sexy bad boy" sen när han tog bort sminket. är dessutom fascinerad av sminket. vilket arbete dom måste ha gjort för att täcka allt egentligen. dte är ju näst intill omöjligt kan det kännas att ens täcka en finne helt hållet.
- J.T

<23 <33< 3< 3 3 3 < 3 3 3 < 3

hej kompisar. <33 < 3 3< 3<3 3 < 3 3   33 3<  3 3 3 3
Hoppas ni har en roligare lördag än jag. Sitter & är halvsjukiz, väntar på vickz och vi kan inte göra något eftersom att vi ska upp ca 7.30 imorgon. LOVE LIFE. Då ska vi skämma ut oss i agnebergshallen. LOVE LIFE EVEN MORE.
hejdå kompisar <3<3 3 3<3 3 <3 3 3 3<  33  33 < 3 3 < 33 a.k

tänkte bli lite mer seriös

90. Gör dig glad: mat

91. Gör dig ledsen: när min kanin är puts väck/död

92. Vill du helst göra nu: just nu vill jag åka vattenscouter på gräs
93. Önskar du att du slapp göra: flyga iväg med min apa som måste kräkas hela tiden

94. Vill du ha nu: kött

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: en rosa, lurvig, gosig, söt, bedårande, strålande liten tandborste. fyller ju faktiskt snart, bara 9 månader kvar

96. Längtar du till: att om 10 år så jag sitter och äter grillat kött med ost till

97. Tycker du om dina betyg: jag levererar, oj som jag levererar
98. Ångrar du i ditt liv: gången då jag snubblade över min fot och dödade en ödla
99. Är det bästa som hänt dig: gången då jag snubblade över min fot och såg att ödlan återuppstått

100. Hur mycket är klockan: KOLLA KLOCKAN PÅ DATORN SMARTASS

// a.k

när ens lärare säger att man har damp

jag har inte bloggat på år, så känner verkligen att det är dags. VET att några av er vill ha ett videoinlägg och det kommer jag LOVAR. måste fixa webcamen först eller få tag på min mac som ligger i skåne...
det finns fetmånga saker jag vill kissa och pissa. det kommer handla om FUCKBOOK.
måste bara säga FAN VILKEN CRAZY KVÄLL IGÅR. not. satt hemma och åt sen sov jag.
gårdagens mat: makaroner bechamel, potatismos och köttfärs låda, älghjärta, kycklingfilé i vitvinsås, oxfilé, ris och sallad såklart.
idag har jag batra fått i mig frukost, massa egyptiska saker: fol, falafel, ägg med basterna, baguetter, kalamata och riktig chey be leben! ASGOTT

haters gonna hate

precis haft psykologiprov.... hoppas de gick lika bra för joslin som de gjorde för mig ♥♥
alltså jävligt dåligt

/ a.k

yo

sitter längst upp till höger i klassrummet helt jävla själv. kul liv. idag är jag äckligt ful me jag orkar inte bry mig för jag vill ha te och macka nu. idag är jag även bittrare än vanligt.
idag har vi psykologiprov och har jag pluggat? NAAAEEEE
vill ha mat nu
är arg
måste plugga
är trött
detta hände mig idag:

med detta säger jag godnatt

älskar slutet <3 <3 puss på älgen
// a.k

diss

Är det bara jag som hatar den här reklamen? Det enda han gör är att klaga på ungdomar, de är inte direkt så att det kommer fram något direkt budskap i reklamen. VARFÖR har alla äldre fått intrycket av att ungdomar pratar i telefon 24/7? Ser fan fler gubbar å gummor som gör det än ungdomar. "problemet med dagens ungdomar tycker jag är att dom är så improduktiva" WTF DUDE?!

// a.k

anledningen till 0 uppdatering

OMG FÖRLÅÅÅÅÅT ALLA VÅRA 3825784 MILJONER LÄSARE ATT VI INTE HAR BLOGGAT. fan va vi borde skämmas :///// omg fuck våra liv. borde dränka oss. det nedan är dock anledningen....
eftersom jag pluggade på fel skit igår, för jag göra det bättre idag. WALLA, sover istället hehe. godnatt
// a.k

älskar livet

suttit å pluggat psykologi i princip hela eftermiddagen, kollar sedan vad det är vi har prov på.. det jag har suttit med i fyra timmar är inte med på provet... älskar livet så in i helvete mycket
// a.k

varför... VARFÖR?

Beställda kläder från HM bara ligger å väntar på mig hos posten.
Jag - mamma ska jag åka och hämta det efter skolan?
Mamma - nej det är lugnt, jag ska ändå dit.
5 timmar senare.....
Jag - hämtade du sakerna?
Mamma - näfan de orkade jag inte, åkte hem istället :))))

RAAAAAAAAAAAAAGGGGEEEEEEEEEEEEEEE. vafan kunde hon inte sagt att jag skulle åka och hämta skiten för direkt, problemet löst. Maddafakka. Måste plugga matte också... går och sover. hejdå
// a.k

kul på lektionen?

// a.k

word

//a.k

gott om halsdukar

Tappade bort båda mina svarta halsdukar, gick och köpte en ny. Idag kommer mamma in på rummet "jag lånade dina halsdukar häromdagen, det gick bra va?" efter att jag hade frågat TRE gånger om hon visste vart dom var.
Japp där gick 150 spänn rätt åt helvete, har redan använt skiten så kan inte lämna tillbaka den heller. Love life?
// a.k

"hola hola" "jag e svensk, idiot"

hur många e intresserade ens av videoinlägg. måste fixa lite grejs först, dels med datan och lite med kameran.
är det typ 2 stycken som e intresserade så skiter jag i de.
btw. ser inte min labbrapport bild ut som en tampong med gul sagge på? disgusting..

dagens minidiss

FYYYYFAAAAAAAAAAN va jag är på dåligt humör. (som vanligt tänker säkert alla idiotz där ute, MEN NÄ, så är det inte.)

Antingen rinner näsan som in i helvete, eller så kan jag inte andas genom den. Ibland kan jag inte svälja för det gör så ont i halsen, andra stunder känns det inte allt bara att jag inte kan prata. För tillfället fryser jag som en gnu på istiden, alldeles nyss svettades jag som en gris i öknen. Ni förstår grejen?

VARFÖÖÖÖÖR FINNS FÖRKYLNINGAR ?! de är dagens fråga + dagens diss. Har ju fan cup på söndag.

ÅÅÅÅÅÅ KILL ME maddafakkaz, i'm gonna go and kick on something nu.
// a.k

nej nej och åter nej

Nej joslin. Håller ej med dig på ditt senaste inlägg. Förstår inte vaaarför man ska göra de? Jag bryr mig verkligen inte om man hra några tatueringar, vill faktiskt ha en själv hehe, men VARFÖR ska man tatuera hela kroppen och ansiktet osv? Inget för mig, inte alls hehe. Tänkte bara svara på ditt inlägg hö-hö.....
MEN JAG TYCKER OM DIG ÄNDÅ JOSSIBABE.

// a.k

Rick Genest

bara jag som tycker att han är sjukt sexig ändå. han är ju förjävla attraktiv och snygg för att vara zombie.
tror inte att alla hade sett lika bra ut som han om de hade tatuerat sig på detta sätt.
CREDS till han för att va så jäääävla snygg.
sen kommer han väl inte va lika snygg för alltid. typ när han blir gammal och hängig i huden men just nu e han sexi.
hade det vart MIN son/man/bror/whatever hade jag kanske ogillat det, men när han har det så... AMAZING.
vad tycker ni själva om tatueringar/piercingar eller om Rick själv?
- J.T

- J.T

står och tvättar ansiktet. kollar i spegeln samtidigt. böjer mig ner mot handfatet för att tvätta bort ansiktstvättet or whatever it's called, kollar upp mot spegeln igen. brister ut i skrik. och nej det är inte så att jag skrämde mig själv för att va utan smink. det avr en geting mitt på spegeln. EN GETING. WHAT THE FUCK?
ofta dom ens lever så här års. som sagt gud hatar mig.
så mamam fick stå och vakta i badrummet när jag skulle borsta tänderna hehe
She's a soldier. Independent soldier.
med det avslutar jag detta inlägget med en skön klassiker!

fuck life.....

LYCKAN: när man inser att man att man har en cheeseballz påse i skafferiet.
354558_700b_large
OLYCKAN: när man inser att påsen är tom....
Tumblr_l2pcyzcwlb1qa01gp_large
// a.k

frida.... du suger. så jävla mycket.

// a.k

spelar gitarr....

... tänker ni nog när jag visar upp bilden.


MEN MINA VÄNNER, det gör jag inte. Hade dock tänkt mig det men... FAN VA JAG SUGER.
Slutade med att jag tog tag i gitarrfanskapet, hade tänkt kasta den i soffan, dock missade jag soffan & träffade golvet istället = en väldigt söndrig gitarr, fan man tycker ju att sån skit borde tåla lite i allafall. MEN NÄÄÄ gå sönder, gör det bara.

Mamma om du ser detta, kolla inte under sängen i sovrummet. Där kommer du hitta din gitarr i 3 delar. Tack för mig. // a.k

så här känner jag just nu :)

"I don't want to talk to your ass, I don't want to text your ass, I don't want to hang out with your ass, I don't want to be around you, I don't want you in my environment, I don't want you in my house, I don't even want you in my motherfucking city! If I could move to Jupiter, I would. But i wouldn't be able to motherfucking breathe."
- J.T

srsly?

- J.T

bajs på datan

sitter och lipar på datakunskapen för min data hatar mig. gud hatar mig. inget vill funka. vill hem och sova men VET att jag måste plugga. och angry bird is for real.
vad händer med världen? dock ser denna fågeln ut som en söt lasse åberg bara
- J.T

MAZA

ORKAR INTE när vår datakunskapslärare alltid har på sig blått, så bestämmer klassen att bara ha på sig blått en datakunskapslektion, så kommer läraren in med grönt.
- J.T

men vad i...

tjosan, käka precis fett med frukost. kommer rulla till skolan idag så se upp.
anyways will jag ta upp lite random stuff som e så jävla onödigt. kommer ta upp de olika sakerna under olika inlägg på olika dagar. dagens random är i vilket fall "magic eye jiggler".
WTF?
"Because there is literally nothing the right vibrations can't fix, this Japanese eyeball vibrator is designed to remove under-the-eye baggage by "patented subdermal ocular jiggilation".
okej jag kom på det citatet men det lät vetenskapligt så wth.
VARFÖR fan ska man gå och köpa en sån sak om man bara kan gå ner till köket och hämta en kall jävla sked så är problemet löst?! INGEN kommer palla ligga ner och ha på sig en "magic eye jiggler" i x antal minuter för att få bort påsar under ögonen för en dag. INGEN har tid för sånt på morgonen och tbh INGEN fucking bryr sig?!
OCH det är inte bra för miljön. tänk alla stackars kineser eller japaner, asiater, whatever som sitter och gör sånt på fabriker för 2 spänn/dagen?
ta din jävla sked ist. du sparar tid.¨
vill ni veta vad den kostar? VILL NI VETA VAD DEN FUCKING KOSTAR?
- 132 dollar. DOLLAR.
aldrig sett ett sånt fakeat leende förut. tänker på hon till höger.
- J.T

blåa måndagen

Japp folks. Som ni ser på rubriken så är det ju blåa måndagen idag hos SPINTSA11. Går inte in på detaljer, man vet ju aldrig om den kunglige MAZA hittar hit <3 <3 <3 hon är allt bra grym hon.
Dagen till ära jag jag ju då visa 2 kassa bilder. Börjar 12.10 så har lite tid att döda liXom.
TUMMEN ÄR MED JAAAAAAJEMEN
//A.K

normala

en helt vanlig konversation mellan min och min kompis klockan 1 på natten. MM japp

jordens undergång

Japp det ska ju ske ännu en gång, och denna gång på fredag. Tredje gången denna gubben gissar på när alla ska dö. Dock är det ju inte många som tror på honom, MEN DE HADE INTE FÖRVÅNAT MIG NÅGONSTANS OM GUBBEN HAR RÄTT. Att vi typ bara skrattar åt honom & inte tar det på allvar, men sen på fredag så står vi där. Eller nej det gör vi ju inte, för vi är döda. MEN då kommer gubben säga "vad var det jag sa?"
Tredje gången gilt?

Harold Camping.

// a.k

Dagens mat 2. Ja, jag gillar mat.

 

GÅÅÅÅÅÅTTTT MED KÖÖÖÖÖÖÖTTTTTT // a.k

dagens mat

kom precis hem från träningen, ashungrig, ingen hemma, alicia ska laga mat....
så DETTA mina vänner, blev dagens mat. hemmalagad å hela kittet.
// a.k

störd...?

image description
//a.k

videoinlägg?

tycker att joslin ska börja göra videoinlägg, typ som killen under? det vill väl alla?????? tänkte väl det. BRA JOSLIN, då va de bestämt.
// a.k

mornig!

nu behöver jag inte förklara varför jag inte tycker om spindlar.
-J.T

fuck you is the new thank you.

''
// a.k

WTF?????

HAHAHAHA min mamma fes nyss, så vände sig plexuz om och gav henne värsta "wtf"  blicken.
-J.T

damn right

jag var bara tvungen... // a.k

varför påminner detta om oss...?

// a.k

BBT

nu hoppas jag ta mig faaaaAAAn att ingen missar Big Bang Theory som går nu på 5:an, den som inte kollar får smäll :) no hard feelings. men se det som ett hot.
// a.k

"OMG THEY REALLY DO EXIST "

DETTA ÄR PURE CRAZINESS

// A.K

ey, muckanteeee

// a.k

DOUGH

HAHAH orkar inte joslins senaste inlägg. Förlåt jossibabe, men jag tar inget seriöst längre. GUD HATAR OSS <3 <3 <3 hemska barn är vad vi är.

Förövrigt har min dag varit... sådär. MEN jag fick kött när jag kom hem & det gjorde min dag.... dock glömde jag ta kort..... DOUGH (simpsons)
och kolla ut kompisar, solen lyser x) bara för att jag sa så kommer det börja regna, jag svär. kompis jag svär. Fan. DOUGH
// A.K

wawawawa åt nyss kött

Elin om dagens mat?:
Sv: HAHAHA omg jag älskar er blogg

svar: hahahah YEEEEEY!!! fan va awesome!!!!
NU ALLA VÅRA 2475496465474 MILJONER LÄSARE (läs:4), tycker vi att ni ska besöka typ världens coolaste tjej:http://cherrybiotica.blogg.se/. Bara för att hon är så galet grymiz

// a.k

:)

ville ha en louis vuitton filofax. vad kommer dom med? en KALENDER i PLAST. WTF VAD GICK SNETT?
kommer få en bitchfit snart.
och fucking torkel också. fuck you hatar dig dockhelvete.
- J.T

dagens mat?

OOOOOUFFF dagens mat låter ju helt galet bra. Fan va intressant också ändå. Kanske för oss matglada människor <3 <3 <3. Ska börja ta kort på allt jag äter, fan va hungrig man kommer bli om man kollar på denna bloggen då...
BÖRJAR IMORGON FOLKS!!!
// a.k

kärlek till snubben

peaceeee J.T

japp, jag har en "mr.beans egna mapp" på datan..

fan vad jag älskar mat. ny kategori: Dagens mat
låter det bra? alicia får överväga det beslutet imorn.
gör en dagens mat iaf utan kategori! Dagens mat är: havets ris (ris med brynat lök, crabsticks, räkor), egyptisk potatissallad (potatis, lime, persilja, massa knepiga saker) och stekt sej.
jag älskar seafood. kycklig e gott det med, alicia e mer köttig av sig.
imorn börjar jag dagen på badhuset, är inte alls peppad på det. fuck life vad jobbigt att ha de första lektionen. anyways sen ska jag hem o slagga o kanske plugga en gnutta?? ska iaf äta mat nu, asgod mat.
mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat
- J.T

svar till joslin.

Hej joslin. Ville bara meddela att om du gör detta så...... röda bollar. PaiNball säger jag bara. NEEEEEEEEEJ NEEEEEEEEEEEEEJ OCH ÅTER NEEEEEEEEEEEJ FUCKING NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

// A.K

alicia, snälla. hur snyggt e inte detta?

jo, dipdye och fiskbensfläta eller bara utsläppt. LOVE.
ska fråga mamma sen om jag får. hon kommer förmodligen säga nej men mirakel sker ju som sagt!

röda bollar

JOSLIN. JAG DÖDAR DIG OM DU GÖR DET, SERIÖST. MADDAFAKKA DÅ FÅR DU STRYK. INGA JÄVLA ROSA TOPPAR. TACK.

// EN ARG A.K

askattigt

borde jag uppdatera mer? japp...
anyways. idag var jag ledig så jag har slaggat hela dagen.
fick mig min jävla neongröna töjning tillslut
mina uggs e påväg, efter en lång jävla väntan och krångel med tullen
börjar halv två imorn
ska nog kolla på film nu om jag orkar, ska även käka lite glass till. är ni som mig, MÅSTE äta nåt, vad som helst ifall man ska kolla på film. asså jag kan seriöst sitta o käka knäckebröd om det e så. fast å andra sidan e knäckebröd gott om det e rätt knäckebröd dvs haha
jag är aspepp på att färga topparna på håret rosa. vågar jag det? är det ens min stil? kommer alicia döda mig med röda bollar om jag gör det? livets stora gåtor asså...
slut på inspiration för tillfället though. återkommer när jag hittar nåt vettigt att skriva om. tills dess:
- J.T

ingen kommentar



// A.K

3-2

Fyfan va fint. Så sjukt underbaaaaaaaaaart!!!!!!! Det är såna här stunder man är stolt över att vara svensk. ÅÅÅÅÅ LYCKAAAA!!!!
om jag gissar rätt vet inte ens jossibabe att de är match...
// A.K

helt underbart

ÅÅÅ får ju såna rysningar varje gång Sverige gör mål. Helt otroooooligt! Så fint, så vackert, så bedårande. UNDERBART. 3-1 står det för tillfället

//A.K

död

hahahahahah joslins senaste inlägg... orkar inte hahhahahahhaha
//a.k

varför får jag en känsla av detta egentligen är oss?

- J.T

lediga....

Japp, var ju ledig idag och min tanke var att plugga heeela dagen lång. Har jag gjort det? - NEJ.
Film och onlineshopping går faktiskt före.... jag har även sovit... ganska mycket.... Fan alicia
Känns som att min vän har pluggat lika hårt som jag



// a.k

såhär kul kan man också ha mitt i natten.

Photoshop är trevligt. Och japp, där var det konstaterat också - jag suger.
GODNATT HEHE // A.K

.

såg precis att inte hela svordomen ens kom med i inlägget. fan.

världens längsta svordom?

fansjävlafaaanfaaanhelvetefuckjävlafittfanskapjävlaskitcpfuckdampfaaaaanjävlahelvetesfanskap. Dödar snart någon.
// A.K

some real dope inspiration homies


denna på min vägg? JA, TACK GÄRNA
källiZ:http://justswaq.tumblr.com/
nu pumpas det house i mitt rum, med en varm choklad som jag avnjuter som damen nedan, känner jag lycka!
- J.T


MY HEEEEEEEEEEEEART WILL GO ON

Nu när vi har fått våra 219243u53254 läsare kanske det är dags att ta tag i designen heheheh. Ser förjävligt ut. Tack och adjö och godnatt önskar AK



(btw, tänk er rubriken där någon sjunger det falskt som fan. Denna någon kan ha varit jag, men det har inte med saken att göra....)

love life

Hohohoho livet leker ganska rejält just nu. Och ja jag vet att jag skrev "life sucks" igår. Saker och ting förändras mina vänner.
FÖÖÖÖÖÖÖÖR precis kommit hem från träningen, mamma har gjort varm choklad, jag har lagt mig i sängen med min UUUNDERBARA onepiece och ser på en film. And u know what? JAG ÄR LEDIG IMORGON!!!
Hur megaunderbartsuperduperfantastiskt är inte det en grå tisdag liksom? Jävligt bra om ni frågar mig. Hejdå kompisar.
// A.K

ohohohoh mat/socker/whatever <3

- Ja, jag vet att det finns socker i glass.
- Ja, jag käka pizza och vet att de e fettoaktigt
- Ja, jag skriver detta för att göra er sugna på glass
- Ja, det är choklad i.
- Ja, jag hade tänkt att äta hela paketet
varför? för att jag kan och jag gör det för att jag inte pallar med alla som ska va "nyttiga" och träna o shit. vafan ät så blir du lycklig ist hehe

DAGENS DUNDERDISS GÅR TILL....

.... DEN HÄR REKLAMEN:
kolla 0.11 "att det finns familjer som inte kan dricka mjölk till pannkakorna"
DET ÄR VÄL FÖR FAN MJÖLK I PANNKAKOR OCKSÅ ELLER?! eller har jag fel?
Ville bara få ur mig detta, har stört mig på det otroligt länge. Adjö
// A.K

DEEEEEEEEEPPPPPPPP

ÅÅÅÅ livet suger så jävla hårt just nu. Går å sover eller går i ide, båda två funkar för mig. Orkar inte, fuck life heheohoeheeoheoheo. Hejdå. WALLA WALLA älskar vädret också.. mmmm love love love vloe
// A.K
fan va djup jag blev nu, första gången WOHO

kul med skola ^^ xD :P :P :P

Gymnasiet känns ju ändå helt ok. Jag menar imorgon t.ex. börjar jag 12.10, slutar 14.20.
Ledig hela tisdagen.
Ca 2 timmars håltimme på onsdag.
Sluta 13.10 på fredag.
AAAAA men varför inte. Inget att klaga på.

// A.K

mat matm atmamtamtmatmat rage

Köpte en stor, fet godispåse påväg hem från joslin. Kommer hem. Är jag sugen på godis? NÄÄÄÄÄÄÄ. Fuck life. Jag vill ha cheeseballz. Ska fortsätta kolla på min film/sova. Deppig mmmmmmmm. Mat hade varit gott, tacos. ÅÅÅ love life.
// A.K

scary dude

sitter hemma och taggar lite smått inför kvällen. om ca 30 min bär det av till jossibabe, där planerna är ett maraton. med betoning på planerna. HOPPAS NI HAR EN FIN KVÄLL FÖR DE SKA VIIIIIIIIIIIIIIIIII
okej, detta är creepy. jag kommer VERKLIGEN inte ihåg att jag har tagit denna bilden? och varför ser jag så efterbliven ut? varför? varför? cp...
// A.K

god morgon

tänkte va seriös för en gångs skull och skriva lite om hörlurar.
1. hörlurar från philips med swarowski kristaller.
tycker dom är helt okej ljudsmässigt, utseendemässigt är dom nästan guldvärda.
dom är stilrena och visar klass vilket gillas och det ser inte bajsigt ut om man har uppsatt hår. dock tycker jag inte att killar kan använda dessa då det är för feminia even though you're gay.
dom finns att köpa på de flesta flygplatser men dom finns även på www.opticsplanet.net för 100 dollar.
2.HeartBeats by lady gaga (gjorda av dr.dre men designade av lady gaga)
dessa var jävligt snygga och sjukt bra när jag köpte dem. man fick med olika storlekar på plupparna vilket e bra då man kan forma dom efter örat så dom inte ramlar ut.
sladden är platt vilket är ännu ett plus eftersom att dom inte trasslar sig.
DOCK är sladden vit = smutsig snabbt och själva färgen på hörlurarna (det röda) slits bort väldigt lätt.
utseendemässigt är dom rätt coola men man tröttnar snabbt på utseendet. dom isolerar ljus bra.
dom finns att köpa på monstercable.com för cirkus 120 dollar.
3. Philips Bluetooth headphones.
jag älskar dom. inte bara det att dom är trådlösa och räcker långt åt helvete så är ljuden GRYMT.
dom kan ske inte är så jättensygga osv, men dom e bra, det är touch och det är jävligt gött att strosa runt i huset or whatever utan att hålla i luren, trassla in sig i sladdar osv. dom är bra ljudisolerade och basen är också jävligt grym.
dom finns på http://www.p4c.philips.com, vet inte riktigt vad dom kan ligga på men dom e värt!
4. Monster Beats Studio by Dr.Dre
tycker dom är jävligt snygga för att vara headphones och med dessa hör du inte ett piss utifrån. dom isolerar så sjukt bra och basen i dom är gudomliga! när man väl har testat dessa vill man slänga alla andra i väggen haha. sen kan man tycka att priset är överdrivet, men dessa är en keeper.
dom e böjnigsbara och lätt att ta med i väskan pga av detta. man får självklar med ett case till dom som e bra om dom ska packas ner inför resa osv så de inte går sönder.
använder dom just nu och är inget annat än lycklig med dom!
dom finns på apple.se för cirkus 3 och 4.
5. Klipsch image s5i
den har en extra stor och fukttålig kontroll, ännu bättre ljud än headphonen över, även basen är grym.
vilket är ett plus med tanke på att dessa bara är plug-in.
en sak jag ogillar är att dom är så jättemycket plug in, det är typ dubbel-plug-in vilket nästan är lite läskigt kan jag tycka. men om man trivs med att dom går så långt in i örat så satsa! dom är inte så jättesnygga men e de bra ljud man vill ha så e dessa asbra!
dom ligger på 1 och 2 och finns på apple.se
hitta ingenm bild på dom fullständiga men här är dom med halva plug-in
6 och 7
har valt att lägga dessa på samma plats eftersom att det bara e dom två jag inte har använt men funderar på att köpa.
jag har precis gjrot uttöjnigar, conche och shit i örat så kan inte använda mina studio just nu, därför är dessa två bra. båda två är "diskreta" och rör inte så mycket i det området där conchen sitter.
om ni kollar på andra plug-ins så är dom typ tjocka i änden men dessa går typ bara som en plugg sen en sladd vilket är awesome!
den första är Atomic Floyd MiniDarts.
- soundproof: dubbelriktad bullerisolering
- customfit: örontoppar som anpassar sig till öronkanalens form
- fyllig, mjuk bas och knivskarpa detaljer
- tillverkas av metall för spektakulär ljudkvalle.
dom ligger på 1 och 8 ungefär och finns på apple.se
dom andra är Klipsh mini s10i
tycker dom är rätt fula om jag ska vara ärlig men diskreta är dom.
  • tPatenterade ovala örontoppar ger oöverträffad komfort
  • Precisionstillverkat aluminiumhölje för imponerande hållbarhet
  • Förgreningsmonterad fjärrkontroll med tre knappar och mikrofon
  • Högtalare med mikroarmatur för klassiskt Klipsch-ljud
dom ligger på 2 och 6 och finns på apple.se.
- J.T

hiss

Anonym om hiss/diss, kalla det vad ni vill.:
hahahah så jävla skön

svar: mitt svar på den blir: http://www.youtube.com/watch?v=0BsLd4Y060Q. tack gull1 xD ^^ :P

// A.K

east bourne

seriöst, skulle typ kunna döda för att få gå i nian och åka till east bourne igen med klassen. HERREGUUUUUD va jag saknar det, saknar min gamla klass också. Även fast jag hatar dom. Men jag saknar dom. Dom är söta.
// A.K

åååå du underbara skolporträtt <3 <3 <3 <3

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHA
JAG KLARAR INTE AV DET ENSKILDA SKOLPORTRÄTTET!!!!!!!!!!!
ALDRIG SETT NÅGOT LIKNANDE HAHAHAHAHAHHAHA.
där dog jag, de va de roligaste på länge

vill inte ens tänka på hur gruppfotot kommer se ut. HHAHAHAH orkar inte
// A.K

godkväll l00sers xD

Japp, här sitter jag på en fredagskväll. Kul liv kul liv, har träning imorgon typ runt 11-12 någon gång. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY GÖTT MED SOVMORGON OSV OSV OSV OSV.
På tal om fotboll pågår det ju en match just nu mellan Sverige och Finland. Tycker båda lagen spelar ganska dåligt, och jag blir så jääääävla trött på när dom lägger sig och filmer för varenda liten sak. BE A MAN DUDE.
// A.K

kompiskompiskompis3

Min kompis spelade in en video åt mig häromdagen, den funkade dock inte att lägga upp här så ni får gå in på länken http://fuldans.se/?v=zqtyoayhwv
Här har vi henne: jossibabe, leendet är strålande.
Välj "balansera" sen, finner inga ord.
// A.K

i live this dude.

http://kingsleyyy.tumblr.com/
väääärt
"My name is Kingsley. I make YouTube videos where I bitch bitch bitchy bitch. I'm gonna try to blog and vlog as often as possible because sometimes I don't have the energy to bitch bitch bitchy bitch and then everyone starts bitch bitch bitchy bitching at me and I be like.. shut up hoes.

I will also be stalking and reblogging GIFs of me because they make me laugh and other things, and maybe you will get to know me a little better outside of the bitch bitch bitchy bitch.

Okay? Okay."
- J.T

we're doomed, DOOMED I SAID

// A.K

sociusar

alicia kallar det för hiss/diss jag kallar det för piss/kiss, för jag e en bitter jävel. här hissas fan inget för min del.
sitter och känner mig as engelsk, dricker te och kollar på charlieeee. dagen idag = vakna-skola-åt-vakna vid 8-åt-nu uppehåll-sen sova
- J-T

FML

Började se på 3 olika filmer förut, och nu vet jag inte vilken jag ska se klart. Pain. Går och äter och glömmer mina stora problem, fuck life 4 real. GODNATTIZ KOMPISAR xD ^^ :P
// A.K

hiss/diss, kalla det vad ni vill.

Dagens hiss: Att det är fredag imorgon och lördag efter det. Helgen ser fin ut. Den ska bli fin. Annars.... annars så jävlar....

Dagens diss: Folk som står och poserar och försöker se ut som modeller på VARENDA JÄVLA BILD. Kom igen liksom, de gör ju inget med en ful grimas eller ett leende once in a while.
OCH NEJ FÖR I GUDARNAS SKULL, JAG ÄR INTE SERIÖS PÅ BILDERNA. skulle bara imtitera folk som ser ut så och verkligen är seriösa.... må gud va med er ... <3
klarar ej av dessa bilder. jag klarar ej av dom.

DEN HÄR DÄREMOT, åh va fiiiiiiiin....
// A.K

kompis

jag har världens konstigaste kompisar. hejdå kompis.
// A.K

no words needed...

R.I.P steve / J.T

börjar min morgon med...

vi ska hitta din adress mannen och knacka på din fucking dörr. who's the bitch now är vad du kommer få höra. bitch please...
peace J.T

bitchblickar är mitt liv

ukw om Tänkte bara säga hej::
fin bitchblick <3
svar: TACK SKA DU HA VA!!!!!!
Ukw btw? U know who? NO I DON'T KNOW VEM SOM ÄR FUCKING WHO. just saying <33333333333333
heheheh puss babez.
// A.K

Tänkte bara säga hej:

(därav handen) HEJ

// A.K

SOCKER <3 <3 <3

släppte förbi en lärare i kön, fick 50% på min kärleksmums. age before beaty kompisar, age before beauty...
- tjockishelvetet J.T

GOD MORGON

vill ha redbull så käkar kex och brieost! off till school.
-J.T

KÄRLEK TILL DUDEN BELOW

här har ni sötiZar lite mer sköna afrogrejZ.
-J.T

comments

HHAHAH vi får fan i mig kommentarer för att inte ha så många läsare yet, men blir alldeles confused när jag inte vet vilka som skriver :///// även fast jag har mina misstankar.... men de är ganska kul ändå
Tumblr_lmtpre20tp1qb10cyo1_500_large
// A.K

OH IT'S ON BITCH

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpbaj05Qyc1qef5f0o1_500.gif

HEJ VI HATAR FRÅGOR, KOMMENTERA GÄRNA

Beundrare... om Joslin, nu vet jag.:
Hei tjejer! Kan inte ni ha en frågestund har så mycket att fråga?:):)<3<3 nice blogg!

svar: Freja... ?

Joslin, nu vet jag.

Nu vet jag vad vi gör. Vi gör en matblogg. Fyfan va grymt, kommer vara hungrig 24/7. Love life.
Just nu äter jag inget, men detta ser ta mig fan inte helt fel ut:
http://omgsexyfood.tumblr.com/
// A.K

www.thedarndestthingswedo.tumblr.com

Celebrate life&#8217;s little moments :)
WALLA WALLA WALLA

HEEEEEEEEEJ KOMPISAR

293204_205201346208359_100001554863254_550655_1219746_n_large
// A.K

J.T och A.K

hallå. alicia rengör min data.

lasse vs fredda

go fredda go! freddiz 4 lajf <3 <3 <3
-J.T

Min kväll, aaa mmm jo men gott. Helt ok. Japp aaa men ändå, jo men okej då. JÄVLIGT BRA

// A.K

jag har en glad kompis ♥

// A.K

Detta börjar ju fan bra!!!!


Såg att min socius visade bild på hennes sheldontröja så.....

För den som undrar så står det: I am immune to your sarcasm.
Och det stämmer, det är jag. Hehe suckers


Old Spice


2cl4skl

pos1. man är sexigast när man bär en sheldon.

Right on man, right on

monicagellerb:flatguy:sheldoncooper:jonwithabullet:
(via tinycinema)
(via tinycinema)
ohemgeeitsjory:myonlyuniverse/enlavidabohemia/tinycinema  These four nerds will always have my heart.
// A.K

moron


RSS 2.0