regntblommen, dä fint

http://swedia.ling.gu.se/Norrland/Norrbotten/Overkalix/ow.html
http://swedia.ling.gu.se/Ljud/Norrland/Gastrikland/Ockelbo/ock_om.mp3
så här ska jag börja prata. No jokes man, no jokes.
/a.k

juste tappat bort engelskaboken också

älskar älskar älskar att jag lucid-drömde mardrömmar hela natten. NOT.
att ligga där och drömma näst intill hallucinera på datura-nivå och vilja lyfta sig från sängen men inte kunna för att kroppen fucking sover. trevlig natt, trevlig. och nej jag lucid-drömde inte med mening. äckligt. ännu värre är att star wars 3d inte längre går i uddevalla.
- J.T

haha kissie på 9gag

- J.T

äckel det är ni allihopa, allihopa, allihopa.

Fan va jag tycker om mig själv i såna här lägen. Hade gjort upp en plan att plugga lite varje dag denna veckan så jag inte får allt nu sista dagen. OH NO WAIT :P
Nu sitter jag ändå här och har inte öppnat varken matteboksfanskapet, några dokument på datorn eller något annat. Så det firar jag med att inte göra ett skit förutom att se på tv och äta glass ur burken. Som förövrigt är så mycket godare än att äta i skål. No jokes.
Ok nej jag skoja. Sitter och hetspluggar ryggmärgen av mig och jag fattar ingenting om vad jag skriver. Sånt är fint. Så jävla fint. Ska hetsplugga vidare nu. Hatar SPINT, ska ändå bli uteliggare när jag blir stor så behöver ej någon utblidning. Käften hejdå.

Hej jag heter oscar är 17 år är lång och har kort brunt hår. Just saying.

Om det blir som planerat så är det antagligen HÄR ↓......
... som jag lär vara om 3-4 år. Hej hej det är inte alls långt eller så men VAFAN.
Har ju blivit en så harmonisk och lycklig människa nu för tiden så ser ju allt från den ljusa sidan :P Käften.
Mamma är övertalad, le dreamschool är hittad, pappa är snart övertalad efter att jag pratat med honom lol, så why not liksom. Det enda som går emot mina planer är att det är så åt helvete långt kvar. Varför, VARFÖR var ej Einstein eller Tomas Edison och alla dom där smarta jävlarna så klyftiga att de uppfann en tidmaskin? Verkar ju inte som att dom va så smarta trots allt lol. Idiots är dom allihopa. Vill sova nu så käft. Hejdå as. /a.k

bricks in the wall

har inte kunnat skriva med tanke på att jag renoverar om världen känns de som.
anyways vaknade vid 2 typ, renoverade, käka pizza, och fortsatte. fick insperation av ali's inlägg nedan och tänkte dela med mig om att weed eller cannabis överhuvud taget borde legaliseras. orkar inte dra upp varför, tror inte nån vill veta men har riktigt starka argument ska ni veta.
nu ligger jag i sängen dårå, ska snart dra ner och hämta nåt att käka dårå. de skorna kan dee visade upp från samsoe samsoe är högst upp min min önskelista just nu dårå. tycker att folket borde besöka min otroligt galna tumblr dårå: http://keepingyouinsane.tumblr.com/
finner ni inte felet här, stick från vår blogg. hatar trögt folk
tack på förhand, J.T

smoke weed everyday

Click me!! for more funny posts!
/a.k

zup' niggas?

laugh-addict.com
/a.k

Hej alla, görs?

Ny pose jag såg på bdb, ok lr? :P
Gilla gärna ^^
/a.k


glad :P

Vill ju inte vara den som är positiv eller så, men livet är ju rätt bra för tillfället lol :P
Det är vår ute, det är sol ute, det är varmt ute, ingen snö, och det bästa av allt - niggaballz står i kylen. WÄÄÄÄÄÄWÄWÄWÄWÄ
Sen är det träning också som kudden på täcket. Efter det blir movietime med svinet. Fan livet suger. Käften hejdå.
image descriptionimage description¨
Kände för att se lite psyko ut bah, inga prob lr? xD
/a.k

körkort för invandrare subventioneras

http://www.friatider.se/korkort-for-invandrare-subventioneras


Ok till att börja med är jag inte rasist över huvud taget.
MEN, är det bara jag som ser detta som lite "omvänd" rasism? Varför ska vissa människor få det gratis eller billigare än andra, när vissa inte får det? Jag menar, det pratas ju mycket om att alla blivit så rasistika osv. Men tycker nästan det börjar bli lika mycket "omvänd" rasism som "vanlig". Och att invandrare ska få gratis/billigare körkort tycker jag bara är bullshit. Visst, kul för dom. Men varför? Bara för man är invandrare ser jag ingen mening med att de ska få det billigare, när folk som t.ex. bott och arbetat i Sverige i hela sitt liv får betala en jävla massa pengar. Hade inte förvånat mig om det priset för alla andra höjs nu heller nu när vissa inte behöver betala något alls.
Men jag hade liksom tyckt detta var lika fel om det var någon annan folkgrupp som skulle fått det billigare, så ja, detta är alltså inget ont mot invandrare, utan mot själva konceptet.

Subventionering av körtkort - bra idé
Subventionering för en viss folkgrupp - va i hela helvete? 

Som sagt, jag är inte rasist. Men detta är väl lite väl överdrivet kanskeeeee? / a.k

die

Ehm hej hej jag har inte tränat fotboll på 1 månad och skulle träna första träningen idag. MEN NÄÄÄÄ, den va såklart inställd. Tog mig till gymmet istället (ja jag skriver detta för att skryta om hur biff jag är, va annars lol.) och jag kan då också skryta med, att jag va åt helvete helt jävla död efter cirkus 3 minuter. Så jävla fint.
Inte nog med det, tänkte ta det lite lugnt och komma i form med fotbollen nu efter ett långt  tag, men varför ta det lugnt? Uttagen till match på söndag och inte satan kommer det gå bra inte. Förlorar vi så kan vi ju iaf skylla på mig <333333
Ja jag skrev detta för jag är nervös lol. Inte varit nervös för en vanlig utomhusmatch på flera år. Fan. Hatar fotboll. Ok där ljög jag. Måste sluta ljuga. Händer för ofta. Ska sluta skriva nu. Käften bara. Hejdå as.
laugh-addict.com
a.k

jävla bussjävlar.

Hej mina fina, små, söta och underbara små hjärtegull. Vad har ni för er en kväll som denna? Käften bara.

Är äckligt trött på busschaffaufförernas teknik att köra bussfan. Till och med jag hade nog kunnat köra den store blåe fan bättre. MEN NÄÄÄÄ.
Något jag älskar är deras surpriseteknik de skaffat sig när dom ska bromsa. Om man ser att man måste stanna så kan man ju börja planera inbromsningen en sisådär 10 meter innan man ska stanna. Men det tycker tydligen chaffisarna är oerhört onödigt, så varför inte börja bromsa ca 3 meter innan istället?

Då bussjävlarna (i stan då) oftast är äckligt fulla så blir ju konsekvenser av denna otroligt briljanta idé att han först tvärbromsar, vilket leder till att man rycks framåt som en efterbliven apa. Steg två  blir att chaffisen då släpper bromsen och man tappar balansen helt och hållet, efter det så får chaffisen för sig att han trots allt vill se oss lida där vi står, och försöker få oss att antingen slå huvudet i något säte eller ramla på golvet då han får för sig att trampa ner bromsjäveln i bott ännu än gång.

Detta var då vad jag tyckte om idiotiska busschaffuörer. Nu tycker jag ni ska hålla käften och låta mig sova. Käften.
Click me!! for more funny posts!
/ a.k

GRATTIS SOMFAN, i efterskott dock

WÄÄÄÄÄ som alla borde veta så fyllde min.. speciella... kompanjon här 18-1 år i fredags vilket firades med bravader.
DOCK hade jag en liten minipresent till henne. OH NO WAIT, ett problem. Paketfan är putsväck, helt jävla lost och jag har letat igenom hela mitt hus. Så ja, grattis ännu en gång ditt pucko och paketfan kommer när det kommer <3 <3 <3 Kan ju dröja eftersom du fortfarande inte fått mitt paket från Frankrike än. Och det var ett halvår sen. Fint. Somfan verkligen. 
MEN GRATTIS WÄWÄÄWÄWÄWÄWÄWÄW
/ali with a dot & a .

♥♥♥


SKA SÅÅÅ HA MARATON NÅGON DAG <3 <3 <3
/a.k

Danmark trololo

Hej alla as, hoppas ni har eN dålig lov lol. /a.k


gangster

eller frida rättare sagt hitta mig på emocore. va fan liten då. gick i 6-7an kanske? stolt att det står att jag var moderat iaf.
AVLIDER. så jävla rebell var jag när jag va på willystaket när jag egentligen inte fick hänga där.
- J.T

yo

fin födelsedag igår. minneslucka från 11-1. tror det var fint
ska spendera min lördag med avatar anime, har nämligen alla säsonger, nörd som jag är
tumblr: http://keepingyouinsane.tumblr.com/
- J.T

HAHAHAHAH fan va fin humor jag har

/a.k

mat

That awkward moment när du ser att skoldatorn har spruckit lite här och var. SKOLDATORN, jag är så doomed.
Vad ska man säga till gubbarna liksom? "HEEEEEEJJJJ, jo nu är det så att den gått sönder lite här... Jag vet inte alls vad det beror på för jag har aldrig tappat den eller så... Kan man laga få en ny eller? xPPP"

Fast nej. Skulle jag tala sanning skulle det ju mer låta: "Hej ditt as. Jo jag har tappat/slängt min dator i golvet ett antal gånger nu, och skiten är så ömtålig att den har spruckit. Kan man få en ny eller? ^o^"

Ska ta och sova bort mitt datorproblem och drömma om att min tand blev utslagen av Kajsa och att Fridas föräldrar satt och viskade om mig som jag drömde inatt. Typ femteklassmobbing på hög nivå. Den drömmen gjorde mig ledsen. Fan. Inatt ska jag drömma att jag flyger på rosa moln och tror jag är en enhörning :P
Detta är jag allihopa. Alicorn :P
nattinatt/ a.k

Bild nr 2 slår allt. Allt. Verkligen allt.


Varenda jävel kan laga en omelett med ägg. Bara ett geni klarar det utan. Just saying.
/a.k

bitch please


KajZ om a.k with tha pose:
Du får till duckfacet bättre och bättre för varje år som går. GOOD JOB THERE!


Svar: Låter bilden tala. Och ja, med people menar jag dig.
/a.k

överskattad dag coming up

2582318_700b_large
Tumblr_lz9v3jmotb1rpqi8ko1_500_large
/a.k

Just saying

SOUNDS LIKE THE WAY I PARTY HARD.   Click me!! for more funny posts!


Låter ju fan som när jag party hardar

/a.k

a.k with tha pose

Satt och kollade lite gamla bilder bara. Inga konstigheter.
MEN BAM, varenda jävla år så är det tydligen samma pose som gäller.
Favoriten är ju helt klart 2008, så jävla het. Inte konstigt att killarna alltid sprang efter mig med den pussmunnen. Men seriöst, måste ju för fan sluta med detta. Jag skrämmer mig själv.
Förövrigt så älskar jag 2008. Jag var så jävla het då och det har jag mer bildbevis på, fint som snus/smör/gräs vafan som helst
/a.k

fin jävla dag helt enkelt

- Goda nyheter lite här och var
- Way Out West kirrat
- Danmark om en vecka
- Kent konsert snart
- Milano bokat
- Frankrike snart bokat
- Turkiet snart bokat

ALLTSÅ SÅ FIN JÄVLA VÅR OCH SOMMAR. Jag är glad, på riktigt länge så har jag ej något som stör mig. Förutom liten psykon här och var, med dom kan man bara slå till.
Tänkte göra ett inlägg som inte var så deprimerande för en gångs skull (dedikerat till alla emos som läser här, måste vara många lol) Men ja, nu ska jag gå och döda mig själv för att jag är sjuk. Käften hejdå.
Tumblr_lzagvexw1p1qmowaco1_500_large
/a.k

SHUFFLESHUFFLE all day, all night.

Verkade ju uppskattat att göra en shufflevideo. Hela 2 personer var ju positiva till detta. Tänker fanimej sätta ihop en video där jag bara shufflar så det ryker. Tänker fan göra det. Ja det tänker jag fan. Fan käften bara.
/a.k

r.i.p whitney houston

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14359603.ab
Fyyyyy, känns ju faktiskt hemskt på riktigt. Dodidodidodi.....
/a.k

00.30

Beskriver min dag rätt bra. Eller gårdag. Jävligt bra i alla fall.
/a.k

wääääää

Påtal om liksom, tänkte lägga upp en video på när jag shufflar. Det kanske skulle vara något? Lär nog bli så. Och glöm aldrig: WÄÄÄÄÄÄ
/a.k

var bara tyst ist snälla.

Den smarta eleven är inte den som pluggar som fan och får ett MVG, utan den som inte öppnar boken och sätter ett VG.
På tal om inget kan jag berätta vad jag hatar. Det finns folk jag asolut inte klarar av. Folk som är oambitiösa, lata och framför allt TRÖGA. Klarar ej av er.
När de säger otroligt tröga och obetydliga kommentarer.. Vem frågade om din åsikt? Nee dåså käft på dig då.
Eller när man har en diskussion och så frågar tröga idioten om vart man fått sin grund ifrån.
Jo du. Om du nu ska yttra dig om något (politiskt i detta samanhanget) så KAN det ju va bra att kolla på själva debatten om det?
DÄR har du källan. Så kontrar man tillbaka... och vad får man som svar...FUCKING WIKIPEDIA. jävla jubelåsna. Och ni som inte finner felet i det, stick härifrån. Vill fan inte gå runt med tröga läsare.
Hatar allt så jävla mycket idag. Ska äta och sova som fan. Det spelar liksom ingen roll ändå.
- J.T

när jag ska plugga..

1%
image
20%
image
20%
image
20%
image
39%
image
- J.T


josagosa hungry

när ingen ser mig käka maten som finns på bordet:
när någon kommer in och frågar mig om vart maten tog vägen:
image
jag i all oskyldighet..

hej hesten

Your animation
Hej jag ser ut som en häst som idisslar AND I LIKE IT. Nu är jag snart klar med trappjäveln och förtjänar en fet sovmorgon till sisådär 1. ELLER NEJ VÄNTA, ska upp tidigt och ta penicillin ja, glömde det.
YEEEY LOVE LIFE <3333 Sov äckligt. As.
/a.k

koffein lol, vilket skämt

2 uppsatser som ska vara inne imorgon, och duktig som jag är så började jag för en halvtimme sedan :PPPPPP
Hoppas ni sover gott där ute era äckel medan jag sitter och försöker vara en duktig student. Själv lär jag somna med datan på magen med ett tomt dokument uppe, för det är i princip så långt jag kommit.
WEEEEEEEEEEEEYYYY FUCK LIFE WOHO
Hejdå era svin
a.k

depp

FANFANFANFAN va jag är arg på mina föräldrar. FANFANFAN att dom inte kunde skaffat mig ett år tidigare.
MEN NÄÄÄ måste vänta så ungen blir 96:a, för det är så jävla kul.
Men nu är det ju så att denna ungen (även kallad mig själv) va så jävla smart och fick hoppa upp en klass. Därav går jag nu gymnasiet istället för 9an. OCH VET NI VAD DET BÄSTA ÄR? DOMDOM. Ja inte leksaker från BR iaf, utan att jag bara är 17 ynka år på min student. JAG ÄR 17 JÄVLA ÅR NÄR JAG TAR STUDENTEN. ALLTSÅ VAFAN?!
Inte nog med det. Eftersom jag inte känner en enda liten skitunge (96a) i mitt liv så får alla mina friends roa sig och fylla vuxet, skaffa körkort osv ett år innan mig. MEN NÄÄÄÄÄ, alicia måste vänta.
Blir ju ta mig fan deprimerad på riktigt. Håll käften bara allihopa. Adjö.
/a.k

saker jag ej förstår mig på.

1. 12-13 åringar som lägger upp bilder på deras sprit och dagen efter skriver dom "jag mår väl som jag förtjänar :P". Antar att de har druckit typ 1 cider sen däckat totalt, vaknar upp dagen efter och mår bra, men ändå MÅSTE dom skriva på facebook att de mår som de förtjänar eftersom att de vill att alla ska veta att de dricker. NI ÄR SMÅ, OMOGNA, BORDE INTE DRICKA OCH OM NI NU GÖR DET SÅ SKITER JAG I DET, så lägg inte upp bilder/statusar TACK.

2. Folk som gör modellposer och hela tiden kör seriousface på alla bilder och tror att dom är assnygga. Vill ej hänga ut någon men har några goa bilder som exempel. Facebook is a bitch öhöhöhhö xDDD ^^ :P
Liksom verkligen går in för att se "förförisk" ut med blicken men ser helt jävla drogade ut. Och tro mig, folk uppskattar fula bilder mer. Så NEJ TACK till fula wannabemodell bilder, ni ser bara idiotiska ut ändå.

3. När människor dumförklarar sig själva, typ: "hon är dummare än mig ju xD". Vill du att folk ska tro att du är dum? Alla vet det ju säkert redan, men du blir ju bara ännu dummare när du dumförklarar dig. Fattar ni? Antagligen inte eftersom varenda jävel i världen verkar vara dumma i huvudet nu för tiden. Inte jag dock.
a.k

detta får man ju ta och testa

a.k

alltså... bara så jävla sant

/A.K

OMG TYCK SYND OM MIG, PLEEEAAAASSSSEEEEE. Lol nej tack. I don't need it.

Anonym om så. jävla. hungrig.:
varför äter du inte då?
SVAR: För att jag bantar kanske retard? -.-
HAHA nej lol skulle aldrig falla mig in. Dock har jag halsfluss med så svullna mandlar man kan ha enligt läkaren. Känns bra att höra. Känns bra. Därav ingen mat för mig då jag knappt kan dricka vatten lol.
/a.k

så. jävla. hungrig.

Inte pratat med en levande människa på 4 dagar nu. Inte ens min MAMMA vill prata med mig lol. "ALICIA MATEN ÄR KLAR" går ut, där står det framdukat men var är min mor? JO, hon sitter i  vardagsrummet och skriker "VI KAN VÄL PRATA MED VARANDRA SÅHÄR ISTÄLLET, NÄR VI INTE SER VARANDRA, VILL INTE BLI SMITTAD TYVÄRR" Aha fan va socialt tänker jag då.

Sen efter ett tag då jag suttit och stirrat på maten eftersom jag inte kan äta, hör jag en nysning och tanten som skriker "NEJ JAG ÄR SMITTAD, MITT LIV ÄR ÖVER, HJÄLP MIG" och hon rusar till badrummet, FÖR ATT BORSTA TÄNDERNA, som om det skulle hjälpa?!
Alltsååå.. bara jag som tänker payback is a bitch för att hon inte åt med mig?
Lol man behöver inte ens vara smittad för att man nös tard.
och NEJ jag har inget emot min mamma, don't take it the wrong way fuckers.

Nu efter detta meningsfulla inlägg ska jag jag fortsätta med mitt underhållande liv. Det vill säga få träningsverk av att ställa sig upp för att tända lampan, och fortsätta se på någon BRUTALT dålig serie jag lovat mig själv att se klart på innan jag blir frisk.
Your animation
jag lever livet lol xDDDD ^o^ :P ;---))))
a.k

yo brur, händer jaow

varför känner man sig aldrig taggad på morgonen. fuck morgonen. fetdiss till det.
kvällen är bäst för det är mörkt, tyst, härlig känsla och allt är bra med kvällen dessutom kan man party hard.
- J.T

malajiska

- J.T

Your life 10 years from now:

Expectations:

Reality:

/a.k


Lycka

Efter att jag inte ätit på 3 dagar, har jag nu fått i mig en... Kanelbulle. Ren och skär lycka lol. Nu ska jag ta och dö för detta var utan tvekan det värsta jag varit med om. Önskar er alla en bra dag. Eller nej det gör jag inte alls lol höhöhö. Håll käften bara. /à.k


-

Skulle kunna vara Joslin. Indeed.
/a.k

fisk på bordet

asså vad fan är det med folk och den här jävla plankning grejen? förstår verkligen inte varför? ingen jävel bryr sig om du plankar på en skylt eller whatever. bara sjukt irreterande och jävligt uttjatande. det var "kul" i början när samma personer gjorde de på olika ställen i världen och gjorde typ EN "post" av de hela. men att typ gå till affären och planka på vägen dit för att visa att man är lika dope och har swag.
fuck det där asså, rakt av.
Flawless planking, right?
- J.T

dodidodidodidodi

a..k

scarred

det suger att MTV har blivit som en jävla pussy kana. asså verkligen.
vem fan vill så på jävla 16 och gravid?
förr hanldlade det om musik, varav namnt music television.
saknar de gamla programmen. sånt som vi ungdomar gillar att se inte jävla 16 och gravid. då kan man lika gärna slå på trean och kolla på "unga mödrar" eller nåt annat äckligt.
http://www.mtv.se/videor/scarred-scarred-1-12-121308/
titta på den töser :)
- J.T

OMG TAGGA BEACH 2012 xDDDD ^o^

Alltså alla jävla dieter alla går på, blir så fruktansvärt trött på det. Och när alla lägger ut bilder från gymmet och skriver "taggar beach 2012" JAHA JA, du taggar beachen genom att stå och ta egobilder på dig själv när du egentligen borde gymma du. Kul för dig japp japp.
Iallafall, pga. alla dessa dieter och skit tänkte jag också börja med en. Och jag kallar den "börjar imorgon dieten".
Och ja, den går ut på att jag äter vad fan jag vill, gör vad fan jag vill, tränar när fan jag vill. Och varje dag säger man "jag börjar imorgon istället". På det viset börjar man aldrig. Asbra. Ska tagga beach 2012 genom att gå upp 75,9 kilo jajemen. Adjö. Käften
/a.k

look at that shit go

Alltså VAFAN! Bara ikväll har jag sett minst 5 olika bilder på facebook där folk lägger upp bilder på att de slagit sig och börjat blöda. T.ex. någon som hade skrapat upp armen och står över handfatet för det droppar blod, OCH DÅ STÄLLER SIG MÄNNISKAN OCH TAR KORT?! Hur fan lyckas man ens?


1. Om man nu blöder så jävla mycket koncentrerar man väl sig först och främst på att få det att sluta blöda, ta hand om själva såret osv, OCH INTE STÄLLA SIG OCH TA KORT FÖR ATT LÄGGA UT PÅ FACEBOOK, ELLER?!
2. Ingen vill se på era äckliga sår och äckliga blod så lägg inte ut några äckliga bilder.
3. Vill ni att folk ska tycka synd om er eller vad är syftet? OMG NEJ JAG TYCKER INTE SYND OM DIG FÖR ATT DU RÅKADE PAPERCUTTA DIG SJÄLV, så håll bara käften. Please.

Slutsats: Tyck inte synd om er för ett litet jävla sår, lägg inte upp bild på era äckliga små jävla sår, skriv ingenting om era jävla sår, visa inte ditt äckliga blod från dina jävla sår, och håll bara käften. Då är jag nöjd. Käften.
laugh and reblog here!!
/ A.K

tjockar mig

- J.T

surrounded by idiots

klarar inte av folk som skriver DAGLIGEN smarta citat från 9GAG på facebook. och så ska dom va seriösa och allt och låtsas att det är dem själva som har kommit på dem. fuck you
alla kollar på 9gag, du är inte ensam. bet you found it från någon annan idiot som gjort desamma.
källa: demotivationalposters.org
- J.T

super-mega-facepalm

jag har sett två personer idag, notera IDAG och klockan är bara halv 9, som har gjort ett inlägg från en LUR där de skriver att deras fon har dött eller gått sönder... "tappa iphonen i kaffet, hoppas dn klarar sig" "känslan när telefonen är död och man måste ringa ett samtal"
asså är ni verkligen så tröga? ASSÅ VERKLIGEN?!
- J.T

va i hela helvete?

a.k

hej februari <33333333333

Lol idag suger livet rätt hårt ändå. Såna här dagar undrar man bara varför man inte är lite rebellisk av sig, skiter i skolan, flyttar till USA och lever livet där istället.
Skolan sög - gick och träna - mitt knä pajade - lol vänta i stan i 2 tim
Hur kul dag liksom folks? INTE SÅ JÄVLA KUL SOM DET LÅTER
FUCK LIFE SÅ JÄVLA HÅRT VA DÅLIG DENNA ÄCKLIGA DAGEN HAR VARIT, JAG HATAR REDAN FEBRUARI, REDAN.
Om ni är emos och vill bli uppmuntrade är ju detta tamigfan inte rätt blogg att kolla in på.
Bryr jag mig? SVAR: ↓
/a.k

RSS 2.0